Ons zorgteam bestaat uit huisartsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten en een gezondheidspromotor. Een team van vrijwillige onthaalmedewerkers en een omkaderend team ondersteunt het zorgteam waar nodig.

Huisartsen

Het eerste aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon van onze patiënten. Onze huisartsen werken nauw samen met de andere zorgverleners. Als dat nodig is, verwijzen ze patiënten door naar andere (gespecialiseerde) hulpverleners.


Verpleegkundigen

Bij onze verpleegkundigen kan je terecht voor een bloedafname, wondzorg of verband, toilet, een inspuiting of een vaccinatie, opvolging van diabetes of een EKG-afname. Als dat nodig is, kan dat ook aan huis. Voor de thuiszorg tijdens de week en het weekend zullen de verpleegkundigen van ‘t Vlot samenwerken met het verpleegkundig team van De Sleep.

Goed om weten

  • Bij onze verpleegkundigen kan je terecht na een doorverwijzing door onze huisartsen of een specialist.

  • Heb je na een ziekenhuisbezoek- of opname verpleegkundige zorgen nodig? Neem altijd eerst contact op met ons.


Kinesitherapeuten

Na een onderzoek zal onze kiné de oorzaken en symptomen van je gezondheidsprobleem zo goed mogelijk behandelen met manuele handelingen, actieve therapie en thuisoefeningen.

Goed om weten

  • Bij onze kinesitherapeuten kan je terecht met een voorschrift van onze huisartsen of van een specialist.

  • Heb je na een ziekenhuisbezoek of -opname kiné nodig? Neem altijd eerst contact op met ons.


Gezondheidspromotor

Met het hele team organiseren we preventie- en gezondheidsacties met aandacht voor gezond eten, bewegen, tandverzorging en psychisch welzijn. Onze gezondheidspromotor Joline Goossens coördineert deze activiteiten en overlegt met andere organisaties in Gent.


Onthaalmedewerkers


Administratief medewerker


Logistiek medewerker