Stap één van drie: bekijk de voorwaarden.

Wat betekent inschrijven in wijkgezondheidscentrum ‘t Vlot?

• Na inschrijving kunt u in wgc ‘t Vlot terecht voor kwaliteitsvolle zorgen door een interdisciplinair team. Dit team bestaat in de eerste plaats uit huisartsen, verpleegkundigen, kinesisten en een psycholoog. Daarnaast organiseert een gezondheidspromotor activiteiten in de wijk en is er een nauwe samenwerking met de diensten van het OCMW.

• Als wijkgezondheidscentrum sluiten wij een overeenkomst af met het ziekenfonds waardoor u niets betaalt voor de basiszorgen door artsen, verpleegkundigen en kinesisten. Meer uitleg over het forfaitaire betalingssysteem vindt u op vereniging van wijkgezondheidscentra.

• De inschrijving betekent dat u altijd beroep doet op één van de huisartsen, verpleegkundigen of kinesisten van het wijkgezondheidscentrum, behalve ’s nachts, in het weekend of op feestdagen. Als u naar een andere huisarts, kinesist of thuisverpleegkundige dienst gaat, wordt dit door uw ziekenfonds niet terugbetaald.
Als u dringend een huisarts nodig heeft in het weekend of ’s nachts, kunt u terecht bij de huisartsenwachtdienst via het nummer 1733. U betaalt de huisarts van wacht, en krijgt nadien bij ons dit bedrag, met uitzondering van het remgeld, terugbetaald.

• Om u in te schrijven dient u in regel te zijn bij uw ziekenfonds.

Klik hieronder voor akkoord met deze voorwaarden en verder te gaan om uw gegevens door te geven. Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op via 09/277 11 99 of info@wgctvlot.be.